Другого потерпілого у вибуху галичанина теж вивезли з Києва до Львова

Другого потерпілого у вибуху галичанина теж вивезли з Києва до Львова

08.02.14 10:47 0 928
Другого потерпілого внаслідок вибуху в Будинку профспілок у Києві, 15-річного Назара Держила із Львівщини, також вивезли з Києва.

«Слава Богу, обох хлопців, що постраждали від вибуху в Профспілках, вдалося вивезти. Присвятили цьому практично всю ніч. Зараз вони в безпеці, – написала на своїй сторінці у Фейсбук нардеп Леся Оробець. – Щойно Назара вивезли на реанімобілі в супроводі нардепа Бригинця для подальшого лікування. Присутність добровольців у дитячій лікарні більше не потрібна».

Водночас, нардеп Олександр Бригинець у Фейсбук повідомив, що потерпілого везуть до Львова.

«На заваді лише київські пробки. Хлопець з батьком і з кращими львівськими лікарями поспішає у рідне місто. Я їх супроводжую до межі столиці», – написав він, згодом додавши: «І другий поранений хлопець залишив межі Києва. Сподіваюся, дорога буде швидкою і легкою».

Бригинець нагадав, що лікарі видалили юнаку одне око. З його слів, друге теж у небезпеці, але шанси зберегти його значні.

«Ще одна велика неприємність: шматки кістки травмували йому мозок, але лікарі сподіваються, що сила Назарія, допомога громади і лікарів, молитви всієї країни допоможуть йому вистояти», – написав нардеп.

Він також висловив подяку меру Львова, «який оперативно відреагував на проблему і не залишив хлопців в Києві, де ризики значно більші».

«Окрема подяка міліції Шевченківського району, яка не перешкоджала нам вивезти хлопців і всім лікарям, які докладали, докладають і будуть докладати максимум сил для того, щоб врятувати найкращих українців», – підсумував Олександр Бригинець.

Раніше повідомлялось, що 20-річний Роман Дзівінський з Львівщини, який зазнав важких травм внаслідок вибуху в Будинку профспілок у Києві (йому відірвало кисть), виписаний зі столичної лікарні №17. Заступник головного лікаря цієї медустанови Тетяна Барановська підтвердила, що він відбув на батьківщину, до Львова.

Нагадаємо, нардеп Леся Оробець на своїй сторінці у Фейсбук написала: «Уточнена інформація. Постраждалих від вибуху двоє. Роман Дзівінський, 20 років, відірвана ліва кисть, пошкоджена права та ряд інших травм. Назар Держило, 15 років, термоопіки очей та пошкодження голови. Ситуацію тримаємо на контролі. Хлопцям адвокатів для захисту забезпечуємо. З родичами контакт налагоджуємо. Обоє з Львівської області».

Вона додала: «Роману 20, він лівша. І в нього немає лівої руки. Назару 15. До ранку він під наркозом. Дай Бог, щоб вдалося зберегти зір хоч одному оку, другого вже немає – розірвало вибухом. Лікарі кажуть про дуже потужну вибухівку. В голові не вкладається. Я схиляюсь до версії про диверсію».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нацбанк офіційно ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ