Визначені найбільш небезпечні регіони України, – дослідження

Визначені найбільш небезпечні регіони України, – дослідження

08.02.14 16:57 0 931
Державна служба статистики вважає найбільш неблагополучними регіонами України Крим і, зокрема, місто Севастополь.

Для складання рейтингу використовувалися такі критерії: рівень злочинності, чисельність тяжких злочинів і самогубств, кількість хворих на відкриту і активну форму туберкульозу, кількість психічних розладів, поширеність алкоголізму і наркоманії, рівень безробіття населення, чисельність ДТП, борги із заробітної плати, співвідношення шлюбів та розлучень, кількість позашлюбних дітей.

За даними статистики, п’ятьма найнебезпечнішими і неблагополучними стали регіони Півдня та Сходу України. У цю п’ятірку також потрапив Київ.

Так, п’ятим з кінця і на 23-му місці виявилося Запоріжжя, на 24-му – Київ, на 25-му – Кіровоград, 26-м став Крим.

Найнебезпечнішим визнаний Севастополь – в місті високі показники зарплатних боргів, злочинності, ДТП, алкоголізму, наркоманії та психозів.

За співвідношенням всіх даних найблагополучнішим визнаний Івано-Франківськ. В цілому виявилося, що перші місця рейтингу посіли саме західні області України: Івано-Франківськ (перше місце), Чернівці (друге), Рівне (третє), Закарпаття (четверте), Тернопіль (п’яте).

Дані регіони мають найкращі показники з криміногенної та соціальної статистики. Так, в Івано-Франківську найменша злочинність, Закарпаття може похвалитися стійкістю шлюбів, а в Тернополі найменше дітей, народжених поза шлюбом. Також на Заході країни найменше хворих на психічні розлади, наркоманів і алкоголіків, пише «Сегодня». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Позитивні напрацювання ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ