Львівського

Львівського "кілера" засудили до 15 років позбавлення волі

08.02.14 09:04 0 968
Колегія суддів Франківського районного суду міста Львова оголосили вирок учаснику злочинного угруповання за обвинуваченням у скоєнні вбивства одного з мешканців Львівської області та замаху на вбивство чоловіка у центрі міста Львова на День Незалежності України в 2012 році.

У грудні 2012 року, працівники Управління боротьби з організованою злочинність ГУМВС України у Львівській області встановили особи зловмисників, які здійснювали підготовку до замаху на життя одного з місцевих жителів.

Один із злочинців, на рахунку якого не один десяток «загублених» людських життів і який упродовж 24 років перебував у розшуку за скоєння ряду кривавих розправ, під час затримання покінчив життя самогубством, поціливши собі у скроню. Інший, активний учасник угрупування, був затриманий. У нього правоохоронці вилучили два пістолети з глушниками, автомат «Калашникова» з глушником та фальшиві документи працівників правоохоронних органів.

«Під час обшуку у помешканні, де переховувались злочинці, правоохоронці вилучили цілий арсенал зброї та вибухівки, зокрема: пістолети, автомати, кулемети, гранатомети, гранати, снаряди, близько 8000 набоїв різного калібру до різного виду зброї, понад 40 кг вибухівки, маски, підроблені документи та форму працівників міліції», - повідомив начальник Управління боротьби з організованою злочинність ГУМВС України у Львівській області Василь Телиця.

На рахунку злочинців понад 20 замовних вбивств на території України та інших держав.

З урахуванням тісної співпраці зловмисника зі слідством, суд визнав 53-річного чоловіка винним та призначив йому 15 років позбавлення волі, з повною конфіскацією всього належного йому майна з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ