У Львові правоохоронці затримали озброєного чоловіка

У Львові правоохоронці затримали озброєного чоловіка

08.02.14 13:45 0 926
У Львові правоохоронці затримали озброєного зловмисника, у якого вилучили пістолет марки «Фекор» з глушником та набоями а також гранату F-1.

Працівники Управління по боротьбі з організованої злочинністю ГУМВС України у Львівській області, затримали 34-річного мешканця міста Червонограда. 5 лютого, під час санкціонованого обшуку, у нього під курткою правоохоронці виявили пістолет марки «Фекор» з набоями. Згідно висновку експертів, пістолет є нарізною самозарядною вогнепальною зброєю, а набої придатні для стрільби.

«Окрім цього, в салоні автомобіля марки «Mitsubishi Pajero Wagon», яким керував зловмисник, ми виявили сумку в якій знаходилася граната F-1 та глушник до пістолета», – повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця.

Затриманий зловмисник входив до злочинного угрупування і вже відбував покарання за шахрайства, крадіжки державного та приватного майна.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Чоловіка затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

За матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ