Державна служба охорони Львівщини надає всі види охоронних послуг

Державна служба охорони Львівщини надає всі види охоронних послуг

08.02.14 10:30 0 972
Вітчизняна сфера охоронних послуг представлена в нашій країні Державною службою охорони при Міністерстві внутрішніх справ України і декількома тисячами інших структур. Однак, провідне місце належить Державній охороні, оскільки, окрім основного виду діяльності, вона ще й оберігає громадський порядок та веде боротьбу зі злочинністю.

Державна служба охорони упродовж десятиліть свого існування довела, що є тим універсальним оберегом, котрий не лише віднаджує химерні злі духи, а й реально захищає нас від ласих на чуже добро лиходіїв.

Спецпідрозділи груп затримання підрозділів ДСО Львівщини протягом 2013 року здійснили 59483 виїзди на спрацювання засобів охоронно-пожежної сигналізації, з яких 2217 на реальні спрацювання. Розкрито 920 злочинів, затримано 561 порушника громадського порядку.

Державна служба охорони – єдина в Україні структура, яка надає озброєну вогнепальною зброєю охорону та надає весь спектр охоронних послуг. А саме:

- фізична охорона об'єктів забезпечується висококваліфікованими співробітниками міліції охорони та працівниками підрозділів цивільної охорони ДСО, які мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону і застосування владних функцій щодо правопорушників.

- спецпідрозділ міліції охорони «Титан» - забезпечує охорону вантажів, що перевозяться, власності фізичних та юридичних осіб, захист фізичних осіб від злочинних посягань. При необхідності для охорони може бути використаний спеціальний автотранспорт СРМО «Титан».

- пультова охорона - забезпечує централізовану охорону об'єктів усіх форм власності, використовуючи технічні засоби охорони та системи тривожної сигналізації. У разі надходження тривожного сигналу на пульт централізованого спостереження оператор повідомляє про це власника та скеровує до об'єкта охорони найближчу із груп затримання, які чергують у цій зоні.

- охорона квартир – забезпечується шляхом пультового спостереження за станом засобів охоронно-пожежної сигналізації, встановлених у Вашій квартирі.

- обладнання технічними засобами охорони – встановлення найсучасніших систем охоронної та пожежної сигналізації, систем контролю та обмеження доступу, відеонагляду.

- послуги GPS - комплексне рішення щодо організації систем охорони автотранспорту та вантажоперевезень - спостереження за рухомими об’єктами з використанням технологій супутникової навігації GPS, мережі GSM та радіозв'язку по всій території України.

Якщо Ви зацікавилися – звертайтесь. Телефони контактно-інформаційного центру ДСО 0 800 502 220, 0 800 211 000. Або у Львові, вулиця Липинського, 44, телефон для довідок (032) 252-30-15.

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ