У Львові нагородили кращих гирьовиків Чемпіонату МВС

У Львові нагородили кращих гирьовиків Чемпіонату МВС

08.02.14 09:16 0 1074
7 лютого, після виконання гирьовиками останньої вправи «Естафета», суддівська колегія визначила команди переможців та найкращих спортсменів Чемпіонату.

Чемпіонат МВС України серед вищих навчальних закладів з гирьового спорту зібрав у Львівському державному університеті 56 спортсменів з усіх міліцейських вишів, зокрема Національної академії внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Академії внутрішніх військ МВС України, Луганського державного університету внутрішніх справ, Львівського державного університету внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту МВС України, Академії внутрішніх військ МВС України та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Так, за результатами двох днів змагань загальнокомандне перше місце виборола збірна Національної академії внутрішніх справ, срібло дісталось гирьовикам з Донецького юридичного інституту, а третю сходинку посіли представники Академії внутрішніх військ МВС України. Команда ЛьвДУВС зайняла 5-те місце, поступившись балом збірній Луганського ДУВС. Харківський НУВС, Одеський ДУВС та Дніпропетровський ДУВС посіли 6-те, 7-ме та 8-ме місця відповідно.

Судді визначили найкращих і в особистому заліку:

у ваговій категорії до 63 кг:

1 місце - Станіслав Клименко, ДЮІ;

2 місце - Олександр Пузій, НАВС;

3 місце - Андрій Мартишко, НАВС;

у ваговій категорії до 68 кг:

1 місце - Сергій Силка, ДЮІ;

2 місце - Руслан Срібний, АВВ МВС України;

3 місце - Олексій Філіпков, ДЮІ;

у ваговій категорії до 73 кг:

1 місце - Валентин Бондаренко, НАВС;

2 місце - Максим Канунніков, АВВ МВС України;

3 місце - Леонід Гаража, ДЮІ

у ваговій категорії до 78 кг:

1 місце - Ігор Гавришко, АВВ МВС України;

2 місце - Юрій Орлов, НАВС;

3 місце - Михайло Домінюк, ЛьвДУВС;

у ваговій категорії до 85 кг:

1 місце - Олег Коломієць, НАВС;

2 місце - Артур Сасік, ДЮІ;

3 місце - Андрій Кифяк, ХНУВС;

у ваговій категорії до 95 кг:

1 місце - Дмитро Крамаренко, НАВС;

2 місце - Микола Ткаченко, АВВ МВС України;

3 місце - Павло Чванкін, ЛьвДУВС;

у ваговій категорії понад 95 кг:

1 місце - ВячеславОлішевко, НАВС;

2 місце - Тарас Панчук, ЛьвДУВС;

3 місце - Дмитро Назаренко.

ж відбулось і урочисте вручення кубків та медалей переможцям всеукраїнських змагань. Першим звернувся доусіх присутніх ректор ЛьвДУВС генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк:

«Вітаю усіх переможців, які у чесній та нелегкій боротьбі вибороли кубки та медалі, а тих, хто не зайняв призового місця, прошу не розчаровуватись, адже наше життя складається з ланцюжка перемог і поразок. І я впевнений, що результати цих змагань стануть для вас стимулом для нових звершень на спортивній арені», - зазначив Михайло Михайлович.

Заступник начальника відділу фізичної підготовки та спорту ДКЗ МВС України підполковник міліції Андрій Лобода приєднався до привітань, а також висловив щиру подяку колективу Львівського державного університету внутрішніх справ за організацію та проведення Чемпіонату на високому рівні.

Спеціальну нагороду від Президента Союзу гирьового спорту України Валентина Бербеничука отримав представник команди Національної академії внутрішніх справ рядовий міліції Олег Коломієць. Спортсмен, здійснивши 115 підйомів гирею поштовхом та 178 ривком, набрав 204 бали та показав абсолютний результат Чемпіонату.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Житомирщина успішно ...

КОМЕНТАРІ