Чернігів: Підготовка до відзначення Дня захисника Вітчизни

Чернігів: Підготовка до відзначення Дня захисника Вітчизни

08.02.14 13:25 0 968
Заступник Чернігівського міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів організаційний комітет з нагоди підготовки та відзначення Дня захисника Вітчизни.

У засіданні взяли участь представники відділів, управлінь міської ради, департаментів облдержадміністрації, Новозаводської, Деснянської районних у місті рад та військовослужбовці чернігівського гарнізону, міліції та ДАІ.

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому зазначив, що всі відповідальні особи повинні працювати злагоджено та оперативно, що необхідно для проведення святкових заходів на належному рівні. «День захисника Вітчизни – це свято, що є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників рідної землі та проявом поваги українського народу до всіх, хто уособлює мужність, відвагу та стоїть на варті незалежності держави», - наголосив С. Віхров.

Начальник управління культури міської ради Олег Васюта ознайомив присутніх з попереднім планом заходів, відповідно до якого 23 лютого у сквері ім. Попудренка відбудеться покладання квітів за участю керівництва міста та області, посадових осіб, працівників підприємств та організацій, а також місцевих жителів.

Учасники засідання окрему увагу приділили питанню організації та проведення творчого звіту майстрів мистецтв та художніх колективів Чернігова «Співаймо шану Кобзареві», який відбудеться цього ж дня в міському Палаці культури ім. Радченка.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині зник Ленін

КОМЕНТАРІ