На Рівненщині міліціонери допомагають одиноким пенсіонерам не тільки словом, а й ділом

На Рівненщині міліціонери допомагають одиноким пенсіонерам не тільки словом, а й ділом

08.02.14 08:08 0 956
Дільничні інспектори Рівненського райвідділу міліції Андрій Бідюк та Ігор Федчук завжди готові підставити свої мужні плечі, аби допомогти тим людям, які цього потребують. Вони не тільки словом, а й ділом доводять, що «народний шериф», якщо він, звичайно, «на місці», завжди готовий прийти на допомогу самотнім та нужденним. Саме такі лейтенанти міліції Андрій та Ігор.

Ігор та Андрій часті гості в будинку, де проживають дві рідні сестри 74-річна Надія Стасюк та 81-річна Наталія Трофімчук, що у селі Бронники Рівненського району. Цієї січневої днини їх візит вчасний, адже подвір’я закидано снігом. Тому хлопці не вагаючись кидають лопатами по різні сторони пухкі, наче пір’я, кристалики.

– Важко нам тепер господарювати з сестрою, роки вже не ті, – жаліється молодша сестра Надія Іванівна. – Раніше ми з сестрою жили окремо, але коли Наталія у 2008 році зламала руку, то я переїхала до неї, щоб допомагати, разом трохи легше. А ще сестра зовсім на ліве око не бачить.

– До нас двічі на тиждень приходить соціальний працівник Світлана Герасимчук, – вступає в розмову Наталія Іванівна, – вона і хліба принесе, і випере, і в хаті прибере. Та чоловічих рук не вистачає, – додає старенька. – Тому коли до нас приходять хлопці у формі – ми дуже щасливі, адже вони ніколи не залишать у біді, завжди допоможуть.

Пенсіонерки дуже задоволені дільничним Ігорем Федчуком, який постійно відвідує їх за місцем проживання. Та найбільше дякували керівнику райвідділу Ігорю Денисюку, який завжди пам’ятає про проблеми одиноких пенсіонерів і ставить це питання на перше місце та вирішує одразу.

– Люди похилого віку є найбільш незахищеними верствами населення, – зазначив начальник Рівненського райвідділу міліції Ігор Денисюк. – І саме таким громадянам потрібно приділяти основну увагу, адже вони все частіше стають жертвами зловмисників. Тому турбуватись про безпеку та добробут одиноких пенсіонерів – не менш важливий обов’язок міліціонера.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Для перевірки стану ...

КОМЕНТАРІ