На Тернопіллі біатлоністи Олена Підгрушна та Валентина Семеренко отримали нагороди найкращих спортсменок країни

На Тернопіллі біатлоністи Олена Підгрушна та Валентина Семеренко отримали нагороди найкращих спортсменок країни

08.02.14 11:45 0 918
Олена Підгрушна та Валя Семеренко, які були названі найкращими спортсменками України січні-2014 та грудні-2013, отримали свої заслужені нагороди в Олімпійському селищі. Відзнаки у присутності Олімпійської збірної України лауреаткам спортивних місяців вручив президент Національного Олімпійського комітету України Сергій Бубка, - інформує прес-служба НОК.

«Сподіваюсь, що ця приємна подія і нагороди додадуть сил для нових звершень. Будемо вболівати і переживати за кожного нашого спортсмена. Останні місяці були дійсно врожайними для наших біатлоністок. Бажаю, щоб передолімпійські здобутки стали фундаментом для успішного виступу тут, в Сочі», - зазначив Сергій Бубка.

Президент НОК також висловив подяку тренерському складу, нагородивши Григорія Шамрая, визнаного найкращим тренером грудня -2013 та січня-2014, й відзначив ефективну та плідну роботу Федерації біатлону на чолі з Володимиром Бринзаком.

Зазначимо, що для Валентини Семеренко нагорода «найкращої спортсменки місяця» в Україні стала дебютною, а для капітана біатлонної збірної – Олени Підгрушної – вже п'ятою. За цим показником наша землячка поступається лише фехтувальниці Ользі Харлан, в колекції якої аж 6 престижних статуеток «спортсменки місяця».

«Дуже приємно отримати нагороди від НОК України напередодні такого важливого старту як Олімпійські ігри», - сказали Валентина та Олена під час нагородження в Сочі.

Додамо, що за день до початку Олімпіади-2014 в Сочі приїхала мама Олени Підгрушної, щоб підтримати доньку під час таких неадзвичайно важливих олімпійських стартів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ