На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу

На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу

08.02.14 14:31 0 893
Оперативники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили в одному з райцентрів області підпільний зал ігрових автоматів. Із закладу правоохоронці вилучили 20 «одноруких бандитів» та грошові кошти.

Підприємливі ділки влаштували заклад серед крамниць, розташованих неподалік від центрального ринку Любара. У приміщення потрапляли тільки постійні клієнти, добре знайомі оператору, який ідентифікував їх за допомогою обладнаного відеоспостереження.

Працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю провели низку оперативно-розшукових заходів, аби викрити незаконну діяльність закладу. Коли правоохоронці зайшли, то виявили там адміністратора та п’ятеро гравців, що у розпалі гри навіть одразу не зрозуміли, що відбувається.

- За наявною у нас інформацією, гральний зал працював періодично, аби не привертати уваги до своєї діяльності, - повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко. – Під час його роботи відвідувачі могли приходити цілодобово.

Працівники міліції вилучили 20 гральних автоматів та понад 3 тисячі гривень виручки. Як прокоментував перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, зусилля правоохоронців у рамках відкритого кримінального провадження за фактом зайняття гральним бізнесом (ст.203-2 Кримінального Кодексу України) спрямовані на встановлення організатора незаконного закладу та безпосереднього власника грального обладнання. Законодавцем визначена відповідальність у вигляді конфіскації грального обладнання та чималих штрафів.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Винесено Ухвалу про ...
Наступна новина: Раритетні документи із ...

КОМЕНТАРІ