На зустрічі з начальником УМВС Житомирщини, батьки загиблого міліціонера висловили підтримку правоохоронцям

На зустрічі з начальником УМВС Житомирщини, батьки загиблого міліціонера висловили підтримку правоохоронцям

08.02.14 15:54 0 909
Батьки загиблого від рук злочинців дільничного інспектора міліції Сергія Березюка звернулись до керівництва УМВС аби підтримати правоохоронців та висловити глибоке переконання в їх професіоналізмі, витримці та відповідальності.

Колеги відвідують батьків Сергія, загиблого у 2010 році, аби надати посильну допомогу чи просто розрадити щирими словами турботи та підтримки. Однак, цього разу сталося навпаки. Євгенія Федорівна та Василь Миколайович Березюки самі приїхали до обласного УМВС. А покликало їх в дорогу відчуття неспокою та тривоги за події, які відбуваються у державі.

- У нинішніх умовах, непростій ситуації в державі, велика відповідальність покладається на працівників міліції. В їх сторону лунає багато звинувачень, на нашу думку, незаслужених та безпідставних, - розпочала розмову Євгенія Федорівна. – І ми хочемо висловити вам свою підтримку, подякувати за правопорядок на Житомирщині. Саме завдяки вашим зусиллям у нас спокійно. Ми дуже вболіваємо за тих, хто виконує свій службовий обов’язок у забезпеченні охорони громадського порядку на нинішній передовій. Бажаємо їм здоров’я та витримки. Ми завжди вчили свого сина бути чесним, справедливим і відповідальним. Ми віримо, що правоохоронці Житомирщини саме такі, - сказала мати загиблого Сергія Березюка.

- Багато інформації, яка демонструється в ефірі телеканалів, на жаль, спотворює дійсність, - продовжив розмову Василь Миколайович. - Тому усі події ми, батьки, оцінюємо реально з висоти власного життєвого досвіду. Ми віримо у наших хлопців, їх підтримуємо і знаємо, що вони на сторожі правопорядку.

Розмова членів колегії УМВС з батьками загиблого правоохоронця стосувалася багатьох актуальних питань, однак щирість слів матері та батька, які переживаючи особисте горе, не втратили віру у добро та порядність, справедливість і відповідальність, свідчить про мудрість та розсудливість простих людей.

Євгенія Федорівна та Василь Миколайович запропонували ініціювати звернення від імені усіх батьків правоохоронців до політиків, громадських активістів, жителів області із закликом бути виваженими, терпимими один до одного, об’єктивно оцінювати нинішні події та з повагою ставитись до працівників міліції.

- Ваш син, як і 24 інших, на жаль, загиблих наших колег, завжди з нами, у строю, - наголосив начальник УМВС Анатолій Лазарев. – Спасибі Вам за підтримку. У нинішніх умовах Ваші добрі і щирі слова для нас неоціненні. Дякую від всього колективу міліції і бажаю Вам добра та здоров’я.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ