У Чернівцях до Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями проведено науково-практичну конференцію

У Чернівцях до Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями проведено науково-практичну конференцію

10.02.14 09:29 0 646
У комунальній медичній установі «Міська поліклініка №1» до Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями відбулася традиційна науково-практична конференція для медичних працівників за участю науковців кафедр гігієни та екології, сімейної медицини, фтизіатрії та пульмонології Буковинського державного медичного університету та представників Чернівецького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

Метою конференції стало визначення ролі лікарів первинної ланки у спростуванні помилкових тверджень про рак. Головний лікар поліклініки Володимир Багрій наголосив на важливості просвітницької роботи серед населення та онкологічної настороженості в медичній практиці.

На конференції прозвучала інформація щодо сучасних методів діагностики в онкологічній гінекології. Щодо спростування міфів серед населення, учасники конференції зробили висновок: покращення обізнаності населення, залучення щонайбільшої кількості осіб до скринінгових профілактичних оглядів сприятиме ранній діагностиці онкологічних захворювань, забезпечить ефективне лікування та продовжить тривалість життя.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі тридцять ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ