Надія Гуменюк удостоєна премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва

Надія Гуменюк удостоєна премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва

10.02.14 17:56 0 706
Лучанка, відома українська письменниця Надія Гуменюк удостоєна премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва.

Премія присуджується щороку до дня народження Лесі Українки у чотирьох номінаціях: літературні твори для дітей та юнацтва; художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва; театральні вистави для дітей та юнацтва; кінотвори для дітей та юнацтва.

Надія Гуменюк здобула звання Лауреата у номінації «Літературні твори для дітей та юнацтва» за книгу «Шуршик В. та інші».

Щиро вітаємо Надію Павлівну з черговою перемогою та зичимо нових творчих здобутків!

Довідка:

Надія Павлівна Гуменюк – Заслужений журналіст України, лауреат Всеукраїнських літературних премій «Благовіст», Олександра Олеся, обласної літературно-мистецької премії імені Агатангела Кримського, премії імені родини Косачів. Переможець Всеукраїнських літературних конкурсів «Золотий лелека» (2008 рік), «Ярославів Вал» (2009 рік) та «Відродимо забутий жанр» на кращу радіоп’єсу.

Управління культури міської ради (723426, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Столітню чернівчанку ...

КОМЕНТАРІ