Волинська область: рятувальники провели інструктажі населення з правил пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники провели інструктажі населення з правил пожежної безпеки

10.02.14 17:16 0 729
Рятувальники дбають про безпеку волинян. Днями вони завітали чи не у кожну хату із профілактичною метою попередження виникнення пожеж та трагічних випадків на них.

6 лютого працівники Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели подвірні обходи та інструктаж населення з правил пожежної безпеки під час опалювального сезону у Рудко-Козинській сільській раді. Обстежено 43 житлових будинки, у тому числі 8 одиноких громадян похилого віку та 26 багатодітних сімей. Рятувальники детально розповіли про профілактику пожеж, здійснили перевірку наявного пічного опалення будинків, вказали власникам на недоліки та способи їх усунення. Під час відпрацювання громадянам роздали пам’ятки ДСНС.

Завітали і до вихованців дошкільного закладу та учнів школи. Дітям розповіли правила безпеки з вогнем, на льоду, нагадали про обережне поводження з підозрілими предметами.

7 лютого вогнеборці Любешівського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання житлового сектору села Деревок Деревківської сільської ради. Загалом обстежено 37 житлових будинки, з них - 9 самотніх літніх людей та 14 багатодітних сімей.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Рівненщині пенсіонер ...

КОМЕНТАРІ