У волинянина, котрий скоїв крадіжку, згодом виявили наркотики

У волинянина, котрий скоїв крадіжку, згодом виявили наркотики

10.02.14 09:26 0 728
Працівники міліції оголосити волинянину підозру у скоєнні крадіжки, як через два тижні вже затримали його з наркотиками.

В одному із супермаркетів міста вчинено крадіжку спиртного. З таким повідомленням до чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернувся охоронець закладу.

Працівники, які входять до складу слідчо-оперативної групи, виїхавши за викликом, встановили причетність до злочину 35-річного жителя міста.

Згодом він пояснив, що хотів випити, а грошей не мав, тому й вирішив скоїти крадіжку. Сховавши під верхній одяг пляшку спиртного, шоколад та пачку соняшникового насіння, чоловік накивав п’ятами.

Пройшовши декілька метрів, зловмисник зустрів знайомого, з яким і розпив спиртне, але цього виявилося замало, тож вирішив повторити спробу. Однак його затримали охоронці.

Слідчим відділенням за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Від події з крадіжкою минуло два тижні. На одній із вулиць міста чоловіка знову помітили правоохоронці. Він нервував, дивно поводився, а під час розмови сам зізнався, що має при собі медичний шприц із наркотичною речовиною, яку самостійно виготовив вдома для власного вжитку.

Вилучену речовину відправлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі тридцять ...

КОМЕНТАРІ