В Закарпатській області "Даішники" Перечинщини борються з негодою

В Закарпатській області "Даішники" Перечинщини борються з негодою

10.02.14 16:07 0 772
На працівників Державної автомобільної інспекції покладені обовязки з забезпечення дотримання всіма без винятку учасниками дорожнього руху встановлених Законом правил та контроль за станом аварійності на дорогах. В зимовий період, коли дороги слизькі та засніжені, різко зростає ймовірність скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Аби не допустити цього, а також попередити такі ситуації, працівники відділення Державної автомобільної інспекції Перечинського району тільки в січні місяці поточного року винесли 5 приписів на піставі Закону України «Про міліцію», «Про дорожній рух» про усунення недоліків на різних ділянках дороги, яку обслуговує ДАІ району. Згідно з цими приписами, необхідно було у вказаний законом термін очистити проїжджу частину дороги та тротуари від снігу та підсипати її протиожеледними матеріалами. На даний час всі приписи виконано.

Будемо сподіватися, що такі профілактичні заходи допоможуть забезпечити безпеку наших громадян на дорогах у Перечинському та Великоберезнянському районах.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мандруємо Тернопіллям!
Наступна новина: Вища ліга (жінки). ...

КОМЕНТАРІ