Не зовсім радісний закарпатський відпочинок

Не зовсім радісний закарпатський відпочинок

10.02.14 14:53 0 756
Усі ми з нетерпінням чекали снігу. На Новий рік його не було, на Різдво та Старий Новий рік також – нічогісінько. І от уже почався останній місяць зими. Ну коли вже покататися, як не тепер? Тим паче, що по всій Україні зима розійшлася не на жарт. Навіть в Ужгороді випав чималий сніг. От і поспішають звідусіль спраглі за лижами та снігом. Однак не завжди відпочинок такий веселий і безтурботний, як у рекламних роликах деяких місцевих телеканалів.

Минулого тижня до райвідділу міліції звернувся відпочивальник із заявою про втрату новенького айфону на горі Красія. Крім цього, потерпілий скаржився, що після декількох спусків по трасі, котра, окрім снігу, всіяна ще й подекуди камінням та льодом, його нові лижі за 600 євро перетворилися на два уламки, які в прокат і за 20 доларів не заберуть. Отаке «комфортне» катання. Та фінансові збитки – це ще квіточки порівняно з тим, як можна позбутися здоров’я.

Так, у четвер, 30 січня, до лікарні з важкими травмами потрапили четверо відпочиваючих на курорті «Красія», які приїхали за гірськолижним відпочинком аж із Києва. В одного з потерпілих тяжкий перелом ключиці.

А тим часом з екранів телевізорів лунають слова про те, як доступно й корисно для здоров’я кататися на курорті. Та варто було б подумати й про те, як налагодити роботу всіх шести снігових гармат (з яких зараз працює тільки дві) і, незважаючи на великі рахунки за електроенергію, забезпечити задовільний сніжний покрив, а разом із ним і максимальну безпеку відпочиваючих.

Адже в снігові зими на надприбутки ніхто не скаржиться, лише коли доводиться вкладати гроші, щоб підтримувати на належному рівні якість спусків, власники чомусь часто нехтують сервісом. Тим самим підривають репутацію курорту. А конкуренти, як то кажуть, не дрімають.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ