В Закарпатській області берегівський інтернетрозбій розкрито

В Закарпатській області берегівський інтернетрозбій розкрито

10.02.14 16:39 0 1041
Практично три доби знадобилося співробітникам сектору карного розшуку Берегівського районного відділу та колегам з Управління Закарпатської міліції щоб розкрити зухвалий злочин, а саме розбійний напад на оператора інтернет-кафе розташованого на вулиці Мукачівська міста Берегово.

Нагадаємо, що нещодавно, до даного закладу завітала невідома особа, яка, у свою чергу, з метою незаконного збагачення, завдала оператору Атіллі три удари по голові невстановленим предметом, після чого відкрито заволодів певною сумою грошових коштів і двома мобільними телефонами та зникла в невідомому напрямку. В результаті розбійного нападу постраждалий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми.

До теперішнього часу вказаний злочин було не розкрито, але в результаті прикладених зусиль співробітники карного розшуку Берегівського районного відділу міліції, сумісно із працівниками обласного управління карного розшуку, вийшли на слід розбійника.

Завдяки професійно спланованим оперативно-розшуковим заходам та оперативній обізнаності правоохоронці, провівши відповідну комбінацію в одному з мотелів Ужгородського району, затримали злочинця. Їм опинився мешканець міста Берегово, 28-річний Петро. У ході проведення допитів стало відомо, що вищевказаний злочинець скоїв розбійний напад не випадково, а заздалегідь приготувавшись до нього. Окрім того, громадянин Петро, на теперішній час вже надає покази щодо скоєного розбійного нападу.

Як вже інформував начальник Берегівського районного відділу міліції полковник Олександр Яцканич, що за скоєння розбою передбачено позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Повідомляє Віталій Михайлов Берегівський РВ УМВ.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Працівники Державної служби ...

КОМЕНТАРІ