У Закарпатській області під суд відправлять організатора наркопритону

У Закарпатській області під суд відправлять організатора наркопритону

10.02.14 08:41 0 711
Ужгородські міліціонери припинили злочинну діяльність 27-річного раніше судимого місцевого мешканця, який влаштував в батьківській квартирі по вулиці Минайській наркопритон.

Вчора, о 16.30, в рамках операції «Візит» дільничні інспектори міліції Ужгородського міськвідділу в присутності понятих та за добровільною згорою 58-річного власника помешкання провели огляд квартири по вулиці Минайській в Ужгороді. Було встановлено, що його син влаштував в батьківській квартирі наркоманський притон. Молодик, нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де провів кілька років за розбійний напад.

На кухні, було виявлено та вилучено – три склянні пляшечки із залишками речовини сірого кольору ємністю 20 грам, медичний шприц ємкістю 20 міліграм наповнений речовиною рожевого кольору, медичний шприц ємкістю 5 міліграм із залишками речовини сірого кольору, одну склянну пляшку наповнену речовиною рожевого кольору з різким запахом нафтопродуктів та склянну пляшку з надписом «Мурашина кислота».

Всі предмети і речовини в присутності понятих було вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Відносно правопорушника розпочато кримінальне провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі міліціонери ...
Наступна новина: Оголошено ...

КОМЕНТАРІ