На Хмельниччині аби врятувати сина від тортур, кам'янчанка заплатила 28 тисяч гривень

На Хмельниччині аби врятувати сина від тортур, кам'янчанка заплатила 28 тисяч гривень

10.02.14 13:08 0 691
Заручницею власного страху та жорстокої брехні новоспеченого кавалера зі столиці стала 43-річна жителька Кам’янця-Подільського. За кілька днів до події вона познайомилась з киянином за оголошенням. А щоб якнайшвидше зав’язати стосунки, розповіла про своє життя, статки та плани на майбутнє.

Та під час наступного дзвінка залицяльник говорив з жінкою уже зовсім по-іншому. Він пригрозив фізичною розправою її сину, який навчається в Києві. Зловмисник намалював картину знущання над дитиною та смакував кожне слово, яке гострим лезом краяло серце матері. «Можливий викуп, — сказав чоловік. — Ти маєш зараз же вирішити, чи рятуватимеш сина».

Отримавши згоду, «кавалер» проінструктував потерпілу, яка в найближчому відділенні банку перерахувала на вказані ним рахунки 28 тисяч гривень. Усі ці дії вона виконувала, перебуваючи у шоковому стані, і тільки вийшовши на вулицю жінка прийшла до тями і тверезо оцінила ситуацію. Вона зателефонувала сину і переконалась, що з ним усе гаразд. Зрозумівши, що потрапила на вудку шахрая, жінка звернулася за допомогою до правоохоронців.

— Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Працівники міліції здійснюють першочергові оперативно-розшукові та слідчі дії, — розповідає начальник Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Юрій Дахно. — Як це не прикро, але жінка сама допомогла зловмиснику, адже детально розповіла незнайомому чоловікові про себе. Я хочу вкотре звернутись до подолян, — продовжує Юрій Валентинович. — Не будьте довірливими та не втрачайте пильність, спілкуючись із незнайомцями. А якщо до вас телефонують та вимагають гроші в обмін на безпеку, звільнення від відповідальності ваших рідних тощо, насамперед зателефонуйте їм, аби переконатися, що у рідних все гаразд, та одразу звертайтесь до міліції. Саме ці два телефонні дзвінки убезпечать вас від шахраїв.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненський дільничний ...

КОМЕНТАРІ