Впевненість у власних силах дарує здоров’я і довголіття, – дослідження

Впевненість у власних силах дарує здоров’я і довголіття, – дослідження

10.02.14 13:41 0 715
Якщо людина вважає, що контролює своє життя і може домогтися досягнення своїх цілей, незважаючи на труднощі, вона не помре рано і матиме менше проблем зі здоров’ям. Причому рівень освіти не має жодного значення.

Про це пише The Times of India.

Як засвідчило дослідження науковців з Університету Брендейс, менш освідчені люди, але з почуттям контролю над своїм життям, мали показники смертності утричі нижчі від людей, які відчувають, що не контролюють своє життя.

Ступінь контролю визначалася за результатами опитування. Зокрема, люди повинні були оцінити за шкалою від 1 до 7 балів наскільки вони відчувають, що у житті ними маніпулюють.

Водночас, як було доведено, погана освіта здебільшого поєднується з неправильним способом життя.

Експерти радять включати до програм навчання і громадської охорони здоров’я методи посилення почуття контролю над своїм життям. Дане нововведення допоможе людям вести здоровий спосіб життя, знизивши смертність.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ