«Харлей» Папи Франциска пішов з молотка за чверть мільйона євро

«Харлей» Папи Франциска пішов з молотка за чверть мільйона євро

10.02.14 09:24 0 630
Мотоцикл Harley Davidson, що належить Папі Римському Франциску, був проданий на аукціоні Bonhams у Парижі за понад 240 тисяч євро.

Про це повідомляє Agence France-Presse.

Ринкова вартість моделі Harley Davidson Dyna Super Glide становить 12-15 тисяч євро. Отримані з його продажу гроші підуть на доброчинність: з їхньою допомогою організація Caritas Roma має намір реконструювати їдальню і гуртожиток для бідних на римському вокзалі Терміні.

Шкіряна байкерская куртка, що також належить Папі, була продана за 57,5 тисяч євро.

Два мотоцикли і куртку подарували Франциску в червні 2013 року, коли компанія Harley Davidson святкувала 110-річчя свого створення. Папа жодного разу не катався на виставленому на аукціон «Харлеї», однак залишив свій автограф на бензобаку.

Що стало з другим подарованим Папі мотоциклом, офіційно не повідомляється.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді три іномарки ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ