В Івано-Франківській області за добу рятувальники здійснили 7 виїздів для надання допомоги

В Івано-Франківській області за добу рятувальники здійснили 7 виїздів для надання допомоги

10.02.14 14:22 0 809
7 лютого пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС в області здійснено 4 виїзди для надання допомоги водіям, транспортні засоби яких внаслідок ожеледиці з’їхали з проїжджої частини дороги. Рятувальниками вивільнено 4 одиниці транспортних засобів, надано допомогу 13 особам. Для надання допомоги було залучено 4 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.

7 лютого о 13:31 год. на пункт зв’язку служби «101» надійшло повідомлення про надання допомоги у відчиненні вхідних дверей однієї із квартир по вул.Тролейбусна в м.Івано-Франківську. Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою автодрабини дісталися 4-го поверху та через балконні двері ввійшли до помешкання. В приміщенні квартири знаходилася хвора 92-літня жінка, яка не могла самостійно відчинити вхідні двері. Рятувальники одразу ж викликали до місця події швидку медичну допомогу. Потерпілу з діагнозом «інсульт» госпіталізували до Івано-Франківської міської лікарні.

7 лютого о 10:10 год. рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия виїжджали для надання допомоги працівникам комунальних служб по очищенню даху будівлі Коломийської ЦРЛ від бурульок та навислого снігу.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чемпіонат Росії. ...

КОМЕНТАРІ