Львів'янин за добу обікрав дві іномарки у Сихівському районі

Львів'янин за добу обікрав дві іномарки у Сихівському районі

10.02.14 09:44 0 705
У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який упродовж доби скоїв дві крадіжки відеореєстраторів з іномарок у Сихівському районі міста.

У Сихівський райвідділ міліції, 6 лютого, зі заявою про крадіжку відеореєстратора «Квінтес», адаптера «Car mp3 plaer» та зарядного пристрою на загальну суму 1500 гривень звернувся 37-річний львів‘янин.

Чоловік повідомив, що невідома особа, в ніч з 5 на 6 лютого, розбила скло бокового вікна його автомобіля «Опель Віваро» та викрала зі салону іномарки відеореєстратор, адаптер та зарядний пристрій.

Цього ж дня, 6 лютого, до Сихівського райвідділу міліції поступила ще одна заява про крадіжку відеореєстратора з автомобіля «Мерседес Віто» припаркованого на вулиці Скрипника. 39-річний львів’янин повідомив правоохоронцям, що близько 8 години невідома особа розбивши скло в його автомобілі викрала відеореєстратор вартістю 1200 грн.

Вжитими заходами оперативники карного розшуку Сихівського райвідділу міліції встановили, що до споєння крадіжок з вказаних двох іномарок причетний 34-річний непрацюючий житель міста Львова. Один з викрадених відеореєстраторів вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. Дане правопорушення карається штрафом або громадськими роботами, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ