Відбудеться Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!»

Відбудеться Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!»

10.02.14 15:50 0 792
12 квітня 2014 року в Україні планується проведення масштабної Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!». Мета заходу – звернути увагу на системні проблеми у сфері поводження з відходами та виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом безпосереднього залучення місцевих громад до прибирання міст та селищ.

Організатор акції – Всеукраїнська громадська організація «Зробимо Україну чистою!», яка є учасником загальносвітового руху «Let’s do it, world!».

Акція внесена до плану заходів Міністерства екології та природних ресурсів України на 2014 рік. В рамках її проведення до прибирання територій планується залучити понад 250 тис. учасників з усіх регіонів нашої держави.

Проведення заходу дасть можливість кожному громадянину України зробити свій добровільний і посильний внесок у поліпшення екологічної ситуації в нашій державі та сприятиме формуванню дбайливого ставлення до природи.

За більш детальною інформацією про проведення соціально-екологічної акції «Зробимо Україну чистою 2014» звертатися до обласного координатора Наталії Лігацької за телефоном: (097) 128-80-47.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через незареєстровану ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ