В Житомирській області рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання приватного сектору міста Коростень ,

В Житомирській області рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання приватного сектору міста Коростень ,

10.02.14 08:04 0 705
Тривають пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів та житлового сектору з метою навчання населення основам безпеки у побуті.

Упродовж 7-8 лютого співробітники Коростенського міськрайонного відділу ДСНС за участі працівників міліції, освітян та соціальних працівників міської ради відпрацювали приватний сектор в місті Коростень - так званий мікрорайон Пашини. Тут щороку виникає 5-6 пожеж, інколи з трагічними наслідками. Тож роз’яснювальну роботу та протипожежне обстеження умов проживання провели в першу чергу у багатодітних, кризових сім’ях та серед осіб категорії ризику – одиноких літніх громадян та тих, котрі зловживають спиртними напоями.

Усім, до кого у ці дні завітали рятувальники (а таких осель було близько 40), роз’яснено правила пожежної безпеки в побуті у зимовий період, вручено експрес-інформації та пам’ятки з протипожежними правилами.

– Основні питання, на які ми звертали увагу власників будинків, стосувалися експлуатації печей, газових та нагрівальних приладів, а також зберігання горючих матеріалів, дров, – розповідає очільник рятувальної служби району Сергій Рудзік. – Це ті причини, через які у цього року виникло 12 пожеж. У навчально-виховних закладах ми у свою чергу розпочали цикл кінолекторіїв, аби наочно показати до чого призводить недотримання правил безпеки життєдіяльності у побуті та під час відпочинку.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ