Житомирська область: рятувальники вивільнили зі снігових заметів два автомобілі з пасажирами

Житомирська область: рятувальники вивільнили зі снігових заметів два автомобілі з пасажирами

10.02.14 12:55 0 673
Вночі та вранці 8 лютого підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області надали допомогу у вилученні зі снігових заметів двох легкових транспортних засобів.

У Баранівському районі водій автомобіля Volvo, рухаючись вночі по навігатору, збився зі шляху та поїхав по лісовій дорозі. У переметах машина застрягла. В салоні знаходилася сім'я з двома дітьми чотирьох і дев’яти років. Зрозумівши, що самотужки не впорається, голова родини викликав оперативно-рятувальну службу за номером «101». За допомогою тросу та пожежного автомобіля на базі ЗІЛ -131 бійці ДСНС витягнули автівку зі снігового замету та відбуксирували її на основну дорогу.

А під ранок неподалік с. Камінь Романівського району рятувальники 32-го професійного пожежного посту смт Миропіль надали допомогу водієві легкового автомобіля, який з’їхав у кювет і перевернувся. У тому місці сніг на дорозі розтанув не повністю, внаслідок чого і сталася дорожня пригода. В салоні машини знаходилися троє осіб. Ніхто з них не постраждав.

Прибулі за викликом рятувальники за допомогою автомобіля «Урал» та мотузки поставили авто на колеса та відбуксирували його на дорогу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вболіваймо за Україну! ...
Наступна новина: У Волинській області киянин ...

КОМЕНТАРІ