Рівненські оперативники затримали групу квартирних крадіїв

Рівненські оперативники затримали групу квартирних крадіїв

10.02.14 14:10 0 655
Завдяки професіоналізму оперативників відділу карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції викрито групу осіб, котрі проникали до помешкань, ламаючи серцевину замка. Як з’ясували слідчі, саме від цих «квартирників» постраждали не лише рівняни та жителі області, а й мешканці майже усієї Західної України.

Три місяці копіткої оперативно-розшукової роботи правоохоронців дали позитивний результат. Квартирні злодії були викриті під час чергової крадіжки та затримані в момент, коли саме виходили з будинку.

Задля власної безпеки «домушники» скоювали крадіжки переважно на окраїнах міста. Адже вони вважали, що коли їх буде викрито, ймовірність утекти буде набагато більшою. Обирали квартири, в яких були встановлені металопластикові вікна та кондиціонери.

Золоті прикраси та гроші — це все, що брали зловмисники, коли потрапляли до помешкань. Лише в окремих випадках, коли не знаходили того, за чим прийшли, забирали щось із дрібної побутової техніки.

Зловмисники неодноразово судимі за квартирні крадіжки. Лідером угруповання був 37-річний Юрій. Саме він обирав місто та квартиру, в яку збиралися разом з 28-річним Степаном та 30-річним Олександром.

— За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), — зазначив начальник Рівненського МВ міліції Руслан Мельник. — Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. У ході досудового розслідування встановлено сім фактів квартирних крадіжок, вчинених цими особами в місті Рівному.

Наразі зловмисникам оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США запевнили, що далі ...
Наступна новина: Вчені виявили спільні гени ...

КОМЕНТАРІ