У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували житловий будинок та господарчу будівлю

У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували житловий будинок та господарчу будівлю

10.02.14 12:01 0 641
О 09:30 07 лютого за номером 101 надійшло повідомлення, що в селі Костянтинівка Сарненського району у приватному господарстві виникла пожежа. За вказаною адресою було направлено чергове відділення вогнеборців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику було встановлено, що горить частина даху шлакоблочної господарчої будівлі розміром 20х6 метрів, існує загроза поширення вогню на поряд розташований житловий будинок. Не гаючи часу рятувальники приступили до ліквідації пожежі. Завдяки злагодженим діям бійців Держслужби вдалося приборкати полум’я, врятувавши житловий будинок та більшу частину господарчої будівлі. Вогонь знищив 35 м.кв. перекриття будівлі та автомобіль ВАЗ 2108. Ніхто з мешканців не постраждав.

Як згодом розповів рятувальникам власник господарства, він побачив дим з-під воріт господарчої будівлі. Коли відчинив ворота, увесь автомобіль вже був охоплений вогнем. Разом з дружиною за допомогою підручних засобів кинувся гасити пожежу. Паралельно зателефонував рятувальникам.

Попередньою причиною пожежі фахівці розглядають - коротке замикання електромережі в автомобілі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 лютого у Львівській ...
Наступна новина: У Тернополі відбулася ...

КОМЕНТАРІ