У Рівненській області школярі поцупили гусей та курей

У Рівненській області школярі поцупили гусей та курей

10.02.14 10:27 0 727
Задля бажання покататися на ковзанці троє школярів вдалися до крадіжки.

До міліції звернулася 48-річна мешканка с. Ільпінь Здолбунівського району, яка розповіла, що невідомі з її підсобного господарства в ніч на 29 січня 2014 року, викрали трьох гусей та п’ять курок.

Правоохоронці швидко встановили, що до крадіжки домашньої птиці причетні троє неповнолітніх осіб 13- та 14-річного віку. До того ж один з них є односельчанином потерпілої, а двоє проживають у сусідньому селі.

Як виявилося, діти хотіли поїхати у Рівне на каток, але не мали грошей. Тому 13-річний Сергій «придумав», як їх підзаробити, і розповів своїм друзям план дій: вкрасти та продати. Проте на виручені гроші хлопчаки так і не покаталися на ковзанах.

– За даним фактом працівники Здолбунівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Триває досудове розслідування. За такі вчинки передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, – зазначає перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Здолбунівського РВ УМВС Ігор Коцюбинський.

Ярослава НОГАЧЕВСЬКА,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині оголошено ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ