Виступи на Олімпіаді серед тернопільських спортcменів відкриває саночник з Кременця Андрій Мандзій

Виступи на Олімпіаді серед тернопільських спортcменів відкриває саночник з Кременця Андрій Мандзій

10.02.14 17:38 0 722
8 лютого на ХХІІ зимових Олімпійських іграх в Сочі розпочинають виступи представники санного спорту. Змагатимуться чоловіки на одномісних санях. Честь України захищатимуть Андрій Кісь (Львівська область) та Андрій Мандзій (Тернопільська область). Початок змагань заплановано на 16:30 за київським часом.

Також 8 лютого на ХХІІ зимових Олімпійських іграх в Сочі відбудеться і перший біатлонний старт. За медалі в спринті боротимуться чоловіки. Українську збірну представлятимуть Андрій Дериземля, Сергій Семенов, Артем Прима і Сергій Седнєв.

У перший день Олімпіади змагатимуться також лижники. Жінки боротимуться за медалі у скіатлоні 7,5 км класичним стилем +7,5 км вільним стилем. Від української збірної виступлять Марина Анцибор (Сумська область), Валентина Шевченко (Київська область), Катерина Григоренко (Хмельницька область) і Тетяна Антипенко (Сумська область).

А за день до офіційної церемонії відкриття XXII зимових Олімпійських ігор відбулися перші змагання для збірної України. На лід вийшли Яків Годорожа (одиночне катання) та дует Юлія Лаврентьєва – Юрій Рудик (парне катання), які розпочали боротьбу в командних змаганнях з фігурного катання. Ця дисципліна дебютує у програмі Ігор. Для наших олімпійців це теж дебют на найголовніших стартах чотириріччя.

Після двох виступів українська команда посідає 9 місце. Вже 8 лютого в боротьбу вступають Наталія Попова (одиночне катання) та Шивон Хікін-Кенеді – Дмитро Дунь (танці на льоду).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині пенсіонер ...
Наступна новина: Американець і норвежка ...

КОМЕНТАРІ