Василь Хомінець: “Двері обласної ради відкриті для кожного мешканця Тернопільщини”

Василь Хомінець: “Двері обласної ради відкриті для кожного мешканця Тернопільщини”

10.02.14 16:53 0 743
“Один із засадничих принципів діяльності державної та місцевої влади – забезпечення її відкритості і прозорості та постійний діалог з громадянами, – вважає голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець. – Особистий прийом громадян, що здійснюється депутатами та посадовцями, важливий елемент здійснення народовладдя”.

На думку Голови Тернопільської обласної ради, рішення суду про обмеження перебування громадян в адмінбудинку на Грушевського, 8, який є комунальною власністю обласної ради (!), нагадує спробу “загнати” спілкування депутатів з виборцями у якісь рамки. Історія показує, що будь-яке обмеження прав особи та громадянина, навіть останній приклад “законів 16 січня, не має перспективи.

“Рішення суду суперечить здоровому глузду і ставить під сумнів засадничі принципи демократії. Влада для народу, а не народ для влади, – нагадує Василь Хомінець. – Тому двері Тернопільської обласної ради як виразника волі громади Тернопільщини були, є і, сподіваюся, будуть завжди відкритими для спілкування з кожним мешканцем області та вирішення важливих питань розвитку краю.”

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тримаючи курс, НБУ ...

КОМЕНТАРІ