Олігархи можуть вплинути на розв’язання кризи – Сугоняко

Олігархи можуть вплинути на розв’язання кризи – Сугоняко

10.02.14 09:43 0 778
Українські олігархи можуть вплинути на розв’язання економічної,політичної і валютної кризи. Таку думку в інтерв’ю Радіо Свобода висловив президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Вони не зацікавлені в розподілі України, не зацікавлені у розбурхуванні ситуації і стрілянині, оскільки вони будуть просто фінансово платити за це, втрачатимуть свої активи. Чим гірша ситуація, тим вартість активів буде нижчою. Їм це не потрібно. Вони є тією опорою, з якою можна говорити про те, як зупинити цю вакханалію і економічну, і валютну, і політичну», – зазначив Сугоняко.

Упродовж останнього тижня відбулося падіння курсу гривні. В обмінниках долар зріс майже до 9 гривень. У п’ятницю вперше за майже два роки НБУ девальвував українську валюту з 7,99 до 8,7 гривні за долар. На суботу, 8 лютого, НБУ встановив курс 8,53 гривні за долар.

Повністю інтерв’ю з президентом Асоціації українських банків Олександром Сугоняком читайте на сайті Радіо Свобода після 12:30.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Львів'янин за добу ...

КОМЕНТАРІ