У Хмельницькій області міліція спіймала групу наркоторговців

У Хмельницькій області міліція спіймала групу наркоторговців

10.02.14 08:06 0 626
Мешканці одного з райцентрів області виготовляли у домашніх умовах та продавали подолянам наркотичні речовини. Серед «асортименту», вилученого у зловмисників під час обшуків, були марихуана, макова соломка, екстракційний опій та приладдя для його виготовлення.

До складу затриманої групи входили дві жінки та троє чоловіків віком від 31 до 39 років, двоє з яких раніше уже мали проблеми із законом та притягувалися до кримінальної відповідальності. Вони потрапили у поле зору правоохоронців ще наприкінці минулого року. Начальник Летичівського райвідділу міліції Олег Назарук розповів, що працівникам відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків знадобилося майже два місяці на те, аби довести причетність цієї п‘ятірки до наркоторгівлі та затримати їх, так би мовити, «на гарячому».

Загалом у злочинної п‘ятірки вилучили 3 кілограми марихуани, 1 кг макової соломки, 2 л екстракційного опію, посуд та пристрої для виготовлення наркотичних засобів.

Наразі відносно усіх затриманих відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушень, передбачених частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 2 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкції обох статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий строк та конфіскацію майна.

Наразі правоохоронці також з‘ясовують, як використовувались кошти, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ