Чернівецькі міліціонери: "Заняття у гуртках допомагають "важким" дітям знайти себе та стати на шлях виправлення"

Чернівецькі міліціонери: "Заняття у гуртках допомагають "важким" дітям знайти себе та стати на шлях виправлення"

11.02.14 12:52 0 713
Днями діти-підобліковці Першотравненого району міста Чернівців познайомилися з роботою Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Першотравневого райвідділу міліції організували цей захід для десяти «важких» неповнолітніх. Дітям показали фільм про роботу Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості. Також представили творіння юних майстрів. Особливо зацікавили дітей гуртки технічної спрямованості.

Поспілкувалися з підобліковцями і психологи. Вони зауважили, що діти зацікавлені у подібних гуртках. Кожна дитина талановита і здібна, - каже психолог, фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді при Чернівецькій міській раді Лілія Рачковська, - але не завжди у батьків є час та можливість займатися розвитком їх творчих можливостей. Вже доведено, що мистецтво допомагає виховувати людину. Тож, сподіваємося, діти знайдуть собі заняття до душі і це допоможе їм стати на шлях виправлення.

Ми особливо зацікавлені в тому, щоб кожна «важка» дитина знайшла себе, - зазначає начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Першотравневого райвідділу Олександр Захаров. Із задоволенням допоможемо їм здобувати нові знання та практичні навички. Кожен, хто захоче займатися у гуртках, отримає таку можливість.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ