У Волинській області щоби ваша дача не стала "жертвою" злодія

У Волинській області щоби ваша дача не стала "жертвою" злодія

11.02.14 11:11 0 864
Громадяни повинні вживати заходи щодо попередження крадіжок

– Більшість крадіжок із територій дачних кооперативів та садових товариств відбувається переважно взимку, коли вони знаходяться взагалі без нагляду, – розповідає заступник начальника дільничних інспекторів міліції Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Петро Соловенюк. – Факти крадіжок виявляються власниками з великим запізненням, лише з початком господарських робіт. А це своєю чергою ускладнює процес встановлення осіб, які скоюють крадіжки, а також розкриття таких злочинів за «гарячими слідами».

На багатьох ділянках будь-які господарські споруди відсутні, тому будівельні матеріали та садовий інвентар (металевий), які зберігаються не належним чином, найчастіше стають об’єктами крадіжок.

Аби дача не стала об'єктом злочинних посягань, про її безпеку слід потурбуватися заздалегідь:

– Встановіть ґрати на вікна, надійні замки на двері. Якщо неподалік від дачі постійно хтось живе, можна попросити сусідів періодично наглядати за нею. Але одним із дієвих заходів щодо попередження таких крадіжок насамперед має стати особиста відповідальність кожного власника ділянки за збереження свого особистого майна та вжиття всіх необхідних заходів, які можуть попередити скоєння правопорушення.

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі нежитлове ...
Наступна новина: Понад 100 фактів ...

КОМЕНТАРІ