У Волинській області син кинувся із ножем на матір

У Волинській області син кинувся із ножем на матір

11.02.14 09:28 0 750
За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Тепер зловмисникові загрожує покарання.

До чергової частини Старовижівського районного відділу міліції звернулася 55-річна жителька району із повідомлення про те, що син побив її. Правоохоронці встановили, що 34-річний чоловік уже не вперше піднімає руку на матір.

Часто сварки у родині відбуваються через вітчима, котрий у минулому притягувався до кримінальної відповідальності, хоча сам має тюремний стаж, який отримав за правопорушення у сфері незаконного обігу наркотиків.

Молодик ніде офіційно не працює. Час від часу він їздить на заробітки за кордон. Незважаючи на це, гроші на особисті потреби часто просить у матері. Через це між рідними виникла суперечка. У хід пішли кулаки, а згодом він схопив кухонний ніж і завдав матері тілесні ушкодження у вигляді різаної рани.

– Нині призначено ряд необхідних експертиз, які встановлять ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, – повідомив начальник Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Карпук, і додав: – Слідчим відділенням розпочато досудове розслідування за частиною першою статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ