В Закарпатській області керівництво Іршавської міліції спілкувалося з сільськими школярами

В Закарпатській області керівництво Іршавської міліції спілкувалося з сільськими школярами

11.02.14 09:06 0 774
Нещодавно на Іршавщині губернатор краю Олександр Ледида урочисто відкрив реконструйований корпус Броньківської ЗОШ 1-3 ступенів. Учні школи тепер мають можливість навчатись в одну зміну.

Щоб розділити радість, днями вони запросили на урок до себе заступника начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Лещишина.

Перед початком зустрічі адміністрація школи показала гостю класи, де тепер навчаються діти. У приміщеннях ще відчувається запах фарби, на підвіконниках нових пластикових вікон зеленіють квіти.

Саме в одному з таких класів пройшла зустріч підполковника Лещишина з старшокласниками. Він озвучив статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, розповів, як правильно поводитись у нештатних ситуаціях. Значна увага була приділена вживанню неповнолітніми алкоголю, наркотиків, куріння. Учні цікавились, яка може бути відповідальність за пропуски уроків, яка відповідальність за вживання спиртних напоїв, до якої години можна бути на дискотеці і т.д.

Не обійшов Мирон Лещишин увагою й старшокласників, які мають бажання вступити на навчання до вищих учбових закладів МВС України. До учнів було доведено умови вступу та перераховані учбові заклади, де вони можуть отримати професію слідчого чи дільничного інспектора.

Далі заступник начальника райвідділу зустрівся з педагогічним колективом Броньківської ЗОШ 1-3ступенів, де піднімалось питання щодо попередження дитячої злочинності, виявлення причин, які сприяють вчиненню підлітками правопорушень, адже освітяни мають змогу першими виявити таких дітей.

Підполковник Мирон Лещишин не обділив увагою молодших учнів, які грались у групі продовженого дня і виявили бажання поспілкуватись з міліціонером та сфотографуватись на згадку.

На завершення зустрічі школярі та класний керівник 10 класу Броньківської ЗОШ

1-3 ступенів Оксана Чінчевич подякували заступнику начальника Іршавського райвідділу підполковнику міліції Мирону Лещишину за проведену цікаву бесіду.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ