До кінця тижня в Україні будуть тумани – Гідрометцентр

До кінця тижня в Україні будуть тумани – Гідрометцентр

11.02.14 15:21 0 750
До кінця цього тижня і на початку наступного на всій території України очікується тепла погода, яка супроводжуватиметься туманами. Про це повідомив директор українського Гідрометцентру Микола Кульбіда. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«На цьому тижні і в першій половині наступного тижня істотних змін погоди на території України не відбудеться. Температурний режим буде набагато вищий за норму», – сказав Кульбіда.

За його словами, в цей період температура повітря вночі в більшості регіонів країни досягатиме 5 градусів тепла, а в Криму і Закарпатті – 10 градусів тепла. У денні години, згідно з прогнозом Укргідрометцентру, стовпчики термометрів в Україні підніматимуться до 8 градусів тепла, а на Закарпатті, Прикарпатті і в Криму – до 15 тепла.

При цьому Кульбіда заявив, що у зв’язку з формуванням густих туманів цього тижня може бути ускладнений рух авіа- і автотранспорту.

«Слід чекати формування густих туманів, які заважатимуть роботі цивільної авіації. Можлива затримка рейсів через погодні умови. І на автодорогах слід бути дуже обережними», – сказав Кульбіда.

За його словами, у середині наступного тижня територією України проходитиме активний циклон, який приведе до зниження температури повітря до 8 градусів морозу, що супроводжуватиметься опадами у вигляді снігу і мокрого снігу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 2014 рік ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ