У Львівській філармонії покажуть «Подарунок лісового чарівника»

У Львівській філармонії покажуть «Подарунок лісового чарівника»

11.02.14 09:01 0 760
На сцені Львівської філармонії 12 лютого відбудеться музично-поетична феєрія «Подарунок лісового чарівника».

Про це 10 лютого передає прес-служба Львівської міськради.

Солісти Львівської філармонії створять чарівну казкову атмосферу, у якій діти побачать, які у світі є чудеса. У казці ролі виконають: Інна Павлюк, Ліля Винницька, Володимир Пономаренко, Наталія Грановська, Назар Тацишин, Віталія Голубнича, Ніна Карпінець, Ірена Грех, Ірина Стефанко, Ольга Фенюк. Цікавою для дітей буде програма фокусниці Оксани Кузіної. Режисер-постановник казки – Любов Фітьо.

Автором казки «Подарунок лісового чарівника» є відомий львівський композитор – Євген Заставний. Автор лібрето – Василь Сагайдак. Вона оповідає, що за легендою, з прадавніх часів, звірі жили без хвостів, але їм було надзвичайно зле без них. Вони пішли до чарівника, який мешкав у лісі, і попросили зробити їм хвости. Чарівник пообіцяв їм 100 хвостів.

Кожен із звірів приходить до чарівника за своїм хвостом і виконує чудовий музичний номер. А чарівник також співає сучасні пісні. У звірят є спільні музичні композиції, зокрема, розпочнеться казка з чудової пісні «Станьмо в коло». Іншою спільною піснею звірів є «Мандрівна», яку звірята співають, подорожуючи до чарівника. Казка завершується піснею «Заводьмо новий танець», у якій всі звірята радітимуть, що з хвостами.

«Подарунок лісового чарівника» допоможе дітям краще вивчити улюблених звірів та їхні особливості та навчить дітей любові до музики.

Як розповіла режисер-постановник Львівської філармонії Любов Фітьо, ідея казки виникла під час роботи журі фестивалю «Зоряний спалах». Композитор Євген Заставний дізнався про музичні дитячі вистави у філармонії: «Пан Коцький», «Лис Микита», «Дитяча розважальна» і запропонував поставити у Львівській філармонії свою казку для дітей молодшого і середнього віку, в якій вже є музичний супровід. Так, до Львівської філармонії потрапила казка «Подарунок лісового чарівника». Ця казка у 2011 році була також поставлена у Києві.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реєстрація Товариства з ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ