Прикарпатські УБОЗівці затримали посадовців на хабарі

Прикарпатські УБОЗівці затримали посадовців на хабарі

11.02.14 16:08 0 719
Керівник одного із управлінь Івано-Франківської міськради, вступивши у злочинну змову з іншим посадовцем, вимагав у приватного підприємця 12 000 грн за сприяння у видачі дозвільних документів.

Міліціонери встановили, що посадовці були наділені організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими обов’язками, відтак зловживаючи своїм службовим становищем стали суб’єктами корупційних дій.

Начальник УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Григорій Полковніков зазначив, що групу осіб, які вимагали від підприємця неправомірну вигоду в особливо великих розмірах, правоохоронці викрили у результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів. Правопорушників затримали «на гарячому».

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 368 КК України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»). Посадовців затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання оголошення особам про підозру та обрання щодо них міри запобіжного заходу.

Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник управління з ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ