На Львівщині перезатвердять різницю в тарифах для підприємств теплової енергетики

На Львівщині перезатвердять різницю в тарифах для підприємств теплової енергетики

11.02.14 13:38 0 783
10 лютого заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький провів засідання територіальної комісії паливно-енергетичного комплексу щодо перезатвердження різниці в тарифах на 01 жовтня 2013 року та затвердження оперативної різниці в тарифах на 01 січня 2014 року для підприємств теплової енергетики області.

Відкриваючи засідання, Володимир Губицький ознайомив присутніх з Постановою Кабінету Міністрів України та урядовим завданням Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України стосовно затвердження різниці в тарифах на 01.01.2014, згідно з якими для Львівської області передбачено 100,5 млн. грн. в т. ч. для теплопостачальних підприємств – 35,2 млн. грн., для підприємств водопровідно-каналізаційного господарства 65,3 млн. грн.

Своєю чергою, директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Ігор Базарник наголосив на необхідності затвердження оперативної різниці в тарифах станом на 1 січня поточного року, оскільки фактичний річний баланс підприємства комунальної теплоенергетики зможуть звести після 25 лютого 2014 року.

Зазначимо, різниця в тарифах для теплопостачальних підприємств області станом на 1 жовтня 2013 року становить 166,7 млн. грн. Оперативна заборгованість на початок 2014 року складає 218,5 млн. грн., яка буде затверджена після зведення підприємствами комунальної теплоенергетики річного балансу. Розподіл затвердженої різниці в тарифах відбуватиметься пропорційно до заборгованості за спожитий природний газ.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12.02. у рамках акції ...
Наступна новина: «Воля» більше не ...

КОМЕНТАРІ