Перший Центр обслуговування споживачів відкрили на базі ПАТ «Львівгаз»

Перший Центр обслуговування споживачів відкрили на базі ПАТ «Львівгаз»

11.02.14 13:03 0 803
Новий сучасний Центр обслуговування споживачів ПАТ «Львівгаз» від розпочав свою роботу. Він обслуговуватиме фізичних (населення) та юридичних осіб, котрі є споживачами природного газу, за адресою: вулиця Золота, 42.

З нагоди відкриття учасників урочистостей привітав т.в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації Костянтин Писаренко. Зокрема, він висловив сподівання, що цей проект стане втіленням кращої практики роботи з клієнтами.

У Центрі обслуговування споживачів клієнти зможуть вирішити будь-які питання, що стосуються взаємодії з ПАТ «Львівгаз», зокрема розрахунків за природний газ, ремонту газового обладнання чи встановлення нового, оформити заявку на встановлення чи заміну газового лічильника, укласти договір на газопостачання, сформувати графік погашення заборгованості за газопостачання, оформити заявку на реєстрацію пільг чи субсидій, ознайомитись з інформацією щодо діючих тарифів тощо.

Серед нововведень – адміністратор Центру, котрий проводить консультації, запровадження електронної черги, надає можливість сплатити за будь-яку послугу на місці. Також у приміщенні передбачені всі умови для комфортного перебування клієнтів: два зали обслуговування, зона очікувань, паркінг для автомобілів та ін.

Новий Центр обслуговування споживачів працюватиме за принципом «єдиного вікна» п’ять днів на тиждень з 08:00 до 17:00 год. на першому поверсі корпусу №2 ПАТ «Львівгаз». Додамо, що в перспективі заплановано також відкриття ще одного такого Центру обслуговування у центральній частині міста Львів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ