В Житомирській області на адресу рятувальників надходять листи-подяки від порятованих громадян

В Житомирській області на адресу рятувальників надходять листи-подяки від порятованих громадян

11.02.14 09:50 0 717
08 лютого на електронну адресу Управління ДСНС у Житомирській області надійшов лист від сім’ї Кулик, в якому висловлюється подяка співробітникам 29-го професійно-пожежного посту смт Довбиш Баранівського району за надану допомогу. Текст повідомлення наводимо нижче:

«Хотим выразить свою благодарность сотрудникам службы спасения смт Довбыш, часть № 29 ППП, а в частности, начальнику караула Алексюку В. А., водителю Кучеру М. В., бойцу Шаткивському В. А., от спасённой семьи 08. 02. 2014 из снежного перемёта в Барановском р-не в Житомирской обл. Большое человеческое спасибо за оказанную помощь. Благодаря ребятам, нашей семье не пришлось ночевать на лесной дороге. Указав верный путь, мы благополучно добрались домой. С уважение семья Кулик».

Неприємна ситуація сталася з родиною в суботу 8 лютого у Баранівському районі. Водій автомобіля Volvo, рухаючись вночі по навігатору, збився зі шляху та поїхав лісовою дорогою. У переметах машина застрягла. В салоні знаходилася сім'я з двома дітьми – чотирьох і дев’яти років. Зрозумівши, що самотужки не впоратись, голова родини звернувся до рятувальників. За допомогою тросу та пожежного автомобіля на базі ЗІЛ-131 прибулі за викликом бійці ДСНС витягнули автівку зі снігового замету та відбуксирували її на основну дорогу.

У ДСНС України у Житомирській області, у свою чергу, пишається професіоналізмом та оперативністю своїх співробітників. Немає нічого приємнішого аніж визнання своєї праці серед населення. У зв’язку з чим, усім житомирянам та мешканцям області хочеться побажати завжди бути максимально обережними, а у разі небезпеки телефонувати «101», адже рятувальники ніколи не залишать вас напризволяще.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ