У Рівненській області на ярмарку вакансій пропонували роботу механізаторам

У Рівненській області на ярмарку вакансій пропонували роботу механізаторам

11.02.14 12:01 0 740
6 лютого у Млинівському районному центрі зайнятості на замовлення ПП «Агро-Експрес-Сервіс» відбувся міні-ярмарок вакансій, у якому взяли участь 20 безробітних.

Учасникам запропонували працевлаштування за вакансіями тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорії А2, машиніста автогрейдера. Про умови роботи, заробітну плату та вимоги до претендентів розповіли головний інженер дільниці № 8 Юрій Якимчук та головний агроном Дмитро Довгаюк. Шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на свої запитання щодо особливостей роботи, умов прийому, соціальних гарантій, якими забезпечуються працівники.

У підсумку троє безробітних виявили бажання працевлаштуватись та отримали запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємстві. Вони мають можливість ознайомитися з робочими місцями, отримати консультації фахівців.

ПП «Агро-Експрес-Сервіс» - надійний партнер служби зайнятості. Завдяки дієвій співпраці протягом 2012-2013 років за сприяння центру зайнятості на це підприємство працевлаштовано 197 шукачів роботи.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ