Начальник управління з питань туризму та курортів Тернопільської ОДА доповіла керівнику області про розвиток туризму у 2014 році

Начальник управління з питань туризму та курортів Тернопільської ОДА доповіла керівнику області про розвиток туризму у 2014 році

11.02.14 15:52 0 774
Начальник управління з питань туризму та курортів Тернопільської ОДА Леся Серетна доповіла керівнику області Валентину Хоптяну про розвиток туризму у 2014 році та першочергові завдання, які необхідно вирішити задля процвітання галузі.

За словами Лесі Серетної, управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації завершило роботу зі створення туристичного паспорта області. Його виготовлення дасть змогу систематизувати дані про стратегічні напрямки розвитку туристичної індустрії на Тернопільщині з метою формування конкурентоспроможного регіонального туристичного продукту. Найближчим часом відбудеться презентація туристичного паспорта в Тернополі. Далі у планах управління – розробка масштабної програми розвитку туризму на Тернопіллі.

Як доповіла Леся Серетна, в області цього року облаштовуватимуть туристичні стоянки. Розпочнеться робота з Кременецького району. Також управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації готує до видавництва туристичну книгу-фотоальбом на трьох мовах. Крім цього, готується прес-тур для ЗМІ присвячений 200-річчю до дня народження Т.Г.Шевченка.

Голова Тернопільської ОДА зазначив, що питання розвитку туризму є пріоритетним у роботі як влади області, так і районної.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Прикарпатські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ