На Тернопіллі у Підволочиську й Заліщиках потрібно оцінити об’єкти

На Тернопіллі у Підволочиську й Заліщиках потрібно оцінити об’єкти

11.02.14 08:02 0 780
З метою визначення ринкової вартості для подальшого розрахунку орендної плати потрібно оцінити два об’єкти державної власності.

У Підволочиську (вул. 22 Січня,22) це частина нежитлового приміщення на другому поверсі триповерхової будівлі поста ЕЦ станції Підволочиськ, площею 1,0 кв.м, що перебуває на балансі ВП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень» ДТГО «Львівська залізниця».

У Заліщиках (вул. Олега Ольжича,5а) – частина нежитлових приміщень адміністративного будинку загальною площею 165,59 кв.м, що перебуває на балансі Головного управління статистики у Тернопільській області.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 20 лютого 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 13 лютого включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 5(802) за 5 лютого 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Столітню чернівчанку ...
Наступна новина: Львівщина: департамент з ...

КОМЕНТАРІ