На Олімпійських іграх нові чемпіони, українцям медалі не всміхнулися

На Олімпійських іграх нові чемпіони, українцям медалі не всміхнулися

11.02.14 09:41 0 722
Українські біатлоністи зазнали невдачі на зимових Олімпійських іграх у російському Сочі в перегонах переслідування на 12,5 км серед чоловіків: найкращий із них, Андрій Дериземля, закінчив змагання 36-м – він втратив багато часу, впавши на складному повороті, який «скинув» із траси ще кількох спортсменів. Сергій Семенов – 39-й, Артем Прима – 44-й, Сергій Седнєв – 54-й. Золоту медаль у цьому змаганні здобув француз Мартен Фуркад, срібну чех Ондржей Моравец і бронзову француз Жан Ґійом Беатрікс. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Українці змагалися ще в одній дисципліні, одномісних санях серед жінок. У ній медалі розігруватимуть завтра, а за результатами другого з чотирьох заїздів Олена Шхумова була 17-ю, а Олена Стецьків 28-ю.

У супер-комбінації в жіночому слаломі золото здобула Марія Гефль-Ріш із Німеччини, срібло Ніколь Госп із Австрії і бронзу Джулія Манк’юзо зі США.

У шорт-треку серед чоловіків на 1500 м золото має Шарль Амлен із Канади, срібло Хань Тяньюй із Китаю і бронзу Віктор Ан, який виступає за Росію.

У швидкісному бігу на ковзанах серед чоловіків на 500 м усі три місця на п’єдесталі зайняли нідерландці – Міхел Мюлдер (з), Ян Смеекенс (с) і Роналд Мюлдер (б).

Доля п’ятого комплекту медалей, який розігрується третього дня Олімпійських ігор у Сочі, з могулу (фристайл) серед чоловіків, вирішиться пізніше ввечері.

Завтра за медалі в перегонах переслідування на 10 км змагатимуться українські біатлоністки, одна з яких, Віта Семеренко, вже принесла вчора Україні першу медаль, бронзову.

Також за медалі змагатимуться лижники, у спринті вільним стилем, і жінки, і чоловіки. Україну представлятимуть Марина Лісогор, Марина Анцибор і Катерина Сердюк у жіночому змаганні і Руслан Перехода й Олексій Красовський у чоловічому.

У фігурному катанні з короткою програмою виступить українська пара Юлія Лаврентьєва – Юрій Рудик. Медалей у цій дисципліні цього дня ще не буде.

Загалом завтра розігруватимуть вісім комплектів медалей, що зробить цей день одним із найнапруженіших на іграх.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ