Міністр соціальної політики України: На фінансування лютневих державних соцдопомог направлено 3 млрд. 362 млн. грн.

Міністр соціальної політики України: На фінансування лютневих державних соцдопомог направлено 3 млрд. 362 млн. грн.

12.02.14 08:02 0 704
В Україні профінансовано перший транш державних соціальних допомог за лютий. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська.

«За оперативною інформацією, Держказначейство переказало на фінансування лютневих державних соціальних допомог перший транш у сумі 3 млрд. 362 млн. грн. Зараз кошти вже перераховуються в райони», – сказала Наталія Королевська.

Таким чином, вже найближчим часом щомісячні виплати отримають малозабезпечені сім’ї, сім’ї з дітьми, діти-інваліди та інваліди з дитинства. Міністр підкреслила, що станом на 10 лютого понад половини коштів вже було зараховано на рахунки отримувачів.

«На вечір понеділка 1 млрд. 815 млн. грн. вже були безпосередньо на рахунках одержувачів. Незважаючи на непросту економічну та політичну ситуацію, Мінсоцполітики докладає всіх зусиль, аби найбільш незахищені громадяни були впевнені у державній підтримці», – наголосила вона.

Наталія Королевська доручила керівникам управлінь соціального захисту на місцях проконтролювати своєчасність виплат державних допомог казначейськими установами.

ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області жінка ...

КОМЕНТАРІ