В Луцьку святослав Кравчук закликав ДАІ активніше боротися з водіями, які паркуються у недозволених місцях

В Луцьку святослав Кравчук закликав ДАІ активніше боротися з водіями, які паркуються у недозволених місцях

12.02.14 11:32 0 724
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу на актуальні питання життєдіяльності міста. Він зауважив, що уже прийнятий міський бюджет, а тому необхідно активно працювати усім службам над його виконанням та наповненням. За його словами, основна частина надходжень до міського бюджету є від податку на доходи фізичних осіб.

Звернувся під час оперативної наради Святослав Кравчук й до працівників правоохоронних органів. Він закликав працівників ДАІ активніше боротися з водіями, які залишають свої автомобілі у недозволених місцях. За його словами, ці автотранспортні засоби заважають комунальникам чистити вулиці від снігу. Святослав Кравчук зауважив, що потім водії починають нарікати на нерозчищені вулиці. «А як їх можна прибрати, якщо вони ж самі цьому перешкоджають», – дивується перший заступник міського голови.

Також він попросив представників міського відділу міліції активніше боротися з хуліганами, які розмальовують фасади будинків. «Як тільки якусь будівлю відремонтують, пофарбують, як одразу хтось візьме та розмалює її», – наголосив він. Перший заступник міського голови запропонував піймати декількох таких «художників» та показати громаді, аби люди знали їх в обличчя. Він припустив, що можливо тоді вони перестануть шкодити місту.

Під час оперативної наради Святослав Кравчук звернув увагу працівників житлово-комунальних підприємств на необхідність розчищення решіток зливової каналізації, аби під час танення снігу вода мала куди збігати та не затоплювала вулиці.

Наголосив Святослав Кравчук й на тому, що цьогоріч в Україні відзначають 200-річницю від дня народження Тараса Шевченка. Заплановано ряд важливих заходів та подій. Він наголосив, що у навчальних закладах протягом року мають відбуватися тематичні уроки.

Перший заступник міського голови зауважив, що необхідно уже розпочинати підготовчу роботу до літнього оздоровлення дітей, з розчищення парків та скверів міста, їх озеленення тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: департамент з ...
Наступна новина: Попередження про туман, ...

КОМЕНТАРІ